• You will never be able to escape
  from your heart, so it is better to listen
  to what it has to say.

  Paulo Coelho

  Annelies Vette coach bij E-merge

 • Hi! Mijn naam is Annelies Vette.

  Jaren geleden studeerde ik rechten, omdat ik de wereld wilde redden en mensenrechtenadvocaat wilde worden. Dat bleek een stuk minder rooskleurig dan ik dacht, daarom koos ik ervoor om in het bedrijfsleven te gaan werken. Jarenlang werkte ik als adviseur en coach in diverse HR-functies en deed dat met heel veel plezier.

  Op een bepaald punt –dit is heel ongemerkt gegaan- kon ik ineens letterlijk niets meer. Een burn-out werd later geconstateerd. Toen ik terug ging kijken kwam ik erachter dat mijn werk steeds meer over papier, beleid, regels en richtlijnen was gegaan. En niet meer over de dingen waar ik echt blij van word, namelijk met mensen werken. Ik ben nieuwsgierig, ik houd van mensen en van het ontdekken wat ze beweegt.

  Waarom doen mensen wat ze doen? Wat geeft ze energie, waar gaan hun ogen van glanzen?

  In mijn herstelproces werd ik me steeds bewuster van mijn patronen en overtuigingen en waarom ik, maar ook andere mensen bepaalde keuzes maken. Hier ben ik me steeds meer in gaan verdiepen. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik afscheid nam van mijn werkgever en de sprong in het diepe heb genomen.

  Ik nam een sabbatical, deed drie nieuwe opleidingen en volgde talloze workshops, seminars en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en bewustzijn (scroll naar beneden als je hier meer over wilt weten). Ik startte mijn eigen onderneming (BE! Coaching & Training) waarin ik (young) professionals coachte en ik gaf trainingen in het bedrijfsleven.

  Steeds vaker kwamen er mensen naar me toe die kampten met stress en burn-out klachten. Een idee voor een tweede bedrijf werd geboren: e-Merge Coaching. De missie van e-Merge Coaching is om stress en burn-out problematiek bespreekbaar te maken in het bedrijfsleven en hier ook (preventief) maatregelen tegen te nemen.

  e-Merge biedt de-stress & re-charge coaching en life coaching. Ik begeleid mensen die last hebben van stress en burn-out klachten. Mensen die midden in een burn-out zitten, er langzaam uit komen maar ook mensen die er nog geen last van hebben en dit willen voorkomen. Ook werk ik veel met mensen die in balans zijn en zich op bepaalde aspecten willen optimaliseren zodat ze nog meer kunnen bloeien en floreren!

  Binnen bedrijven werk ik zowel met teams als met individuen, als trainer en als coach.  Ook vertel ik regelmatig mijn persoonlijke burn-out verhaal.

  Doordat ik steeds meer ging bloggen, kwam er een uitgeverij op mijn pad. En in 2018 komt mijn boek, met daarin mijn eigen burn-out verhaal uit!

  Om het contact niet te verliezen met het bedrijfsleven werk ik een aantal uur per week als HR Adviseur waar in een verandertraject begeleidt.

  Wat mij uniek maakt is dat ik een corporate achtergrond combineer met een sterke intuïtie. Ik ken de wereld waarin jij werkt én ik zie, voel en weet heel snel wat er in jou omgaat en kan dat ook verwoorden. Dat maakt dat ik snel met jou tot de kern kan komen. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out en het herstelproces en ik heb een HR achtergrond waardoor ik je ook kan helpen met de regels die horen bij het herstelproces.

  Wil je mijn persoonlijke burn-out verhaal lezen? Lees hier mijn blog.

  Wil je meer weten over mijn achtergrond en opleidingen? Bekijk mijn Linked-in profiel.

  Opleidingen, workshops en trainingen die ik volgde op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling:

  De Baak, de Professional als Coach, De Baak, Professioneel Adviseren, Bridgeman Transformatie Coach opleiding, Mindfulness based Emotional Intelligence, Altazar facilitator opleiding level 1 en 2, EFT level 1 en 2, Reiki 1 en 2. Tony Robbins UPW. In mijn coaching gebruik ik diverse methodieken die ik heb geleerd en waardoor ik me heb laten inspireren; zoals EFT, Neuro-linguistisch programmeren, Transactionele Analyse, Byron Katie.

  Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of heb je een vraag? Stuur me een bericht. Of bel me op +31647514781

   

  Annelies Vette

ornament