Een perfect gesprek over imperfectie

 

‘Ben jij mijn buurvrouw?’ vraagt ze me. ‘Ja deze week wel’ antwoord ik. Poppy heet ze vertelt ze. ‘Zo heet mijn nichtje ook’ antwoord ik. Ze heeft een berenpak aan. We raken in gesprek en ze vertelt dat ze morgen op hockeykamp gaat. Haar moeder komt erbij en vraagt of ik het naar mijn zin heb in mijn vakantiehuisje ( dat op hun erf staat). Ik vertel dat ik een boek aan het schrijven ben en even uit de drukte van Amsterdam wegwilde en inspiratie van zee, zon en wind zoek. Ze vraagt waar mijn boek over gaat en we raken meteen in een diep gesprek. Zij werd geinterviewd door Sofie in de laatste aflevering van De Mentale kreukels. Ik heb die nog niet gezien maar ik heb vanavond iets te bekijken. Heel snel raken we een diepere laag aan. Over fouten maken, perfect moeten zijn en je aantrekken wat anderen vinden. Ze raakt me met haar verhaal en stelt me meteen een paar rake vragen. Een gesprek van tien minuten. Wat een mooi begin van een schrijfdag. Nu zit ik met mijn laptop op schoot te kijken naar de zee. Een waterig zonnetje komt door. 

Annelies Vette – 21 oktober 2018 – Zandvoort

0 comments
0 likes
Prev post: Next post: No stress!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

Hi! Mijn naam is Annelies.
Ik ben de-stress en re-charge coach. Ik begeleid mensen die last hebben van stress en burn-out klachten. Lees meer over mij

Latest Posts