Voor Intermediair werd ik geïnterviewd door Hedwig Wiebes, die schrijft over wat mensen drijft en waarom een baan vaak als een last voelt, wat je daar aan kan doen en hoe je ruimte geeft aan je talenten en ambities. Het interview verscheen in de rubriek Carriere. Je kunt het hier lezen. Vorig jaar werd ik geïnterviewd door And C magazine. Dat artikel kun je hier lezen.

0 comments
0 likes
Prev post: Drie eenvoudige tips om te ontspannenNext post: Een perfect gesprek over imperfectie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

Hi! Mijn naam is Annelies.
Ik ben de-stress en re-charge coach. Ik begeleid mensen die last hebben van stress en burn-out klachten. Lees meer over mij

Latest Posts