Coaching

Als coach bied ik verschillende coach programma's aan. Voor jou of je werknemer(s). Heb je een specifieke vraag of wil je in een korter tijdsbestek weten of je de goede richting uitgaat, dan kan ik je helpen met een Heart Boost. Lees hieronder de mogelijkheden van mijn coach programma's.
Maak een afspraakOver Annelies

Re-Balance en Take Control Programma

In dit coachingsprogramma werken we samen om van de chaos die in jouw leven is ontstaan is door stress, weer terug te bewegen naar controle.

Samen kijken we hoe jij beter kunt ontspannen en waar jouw grootste stress vandaan komt. De patronen en overtuigingen die je tot nu toe hebt gebruikt, kun je nu loslaten, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe patronen.

  • een (gedeelte) van dit traject kan per skype of telefoon als jij dat wilt
  • duur: vijf coach sessies van een uur
  • particulier: 450 euro incl. btw
  • zakelijk: 775 euro ex. btw

De-Stress Coaching

Worstel je met stress en of burn-out klachten? Samen met jou stel ik een programma op wat geheel aan jouw behoeften voldoet. Net als in het Re-balance & take control program beweeg jij weer uit de chaos en neem je zelf weer de controle in jouw leven. In dit voor jou op maat gemaakte programma is er meer ruimte voor het loslaten van patronen en overtuigingen die jou niet meer dienen. Aan het einde van dit programma krijg je een Heart Boost: welke kant wil jij écht oplopen in je leven?   

Jouw investering is afhankelijk van het aantal sessies, tijdsduur, locatie, eventuele frequentie en opzet, ik maak graag een offerte voor jou of je werkgever.

.

Martijn over Coaching

Annelies heeft gedurende een half jaar een collega begeleid die tegen een burn-out aanzat. Op eigen unieke wijze heeft ze onze collega succesvol teruggebracht in zijn functie. Wat in de samenwerking heel prettig was is dat ze begreep wat nodig was; het regisseur schap terugkrijgen over het leven. Met regelmaat vond er overleg en terugkoppeling plaats waarin doorlopend een juiste balans was tussen goed werkgever en goed werknemerschap. Annelies; bedankt!

Martijn Harinck – HR Manager

Heart Boost

Heb je een specifieke vraag waar je over wil praten, maar heb je geen behoefte aan een coach traject?

Dan is een Heart Boost wat voor jou, hierin behandelen we in een uur jouw vraag en help ik je op weg!

 

Workshops en Trainingen

Wil je me inhuren als Spreker of ben je benieuwd naar de Workshops en Trainingen die ik kan verzorgen? 
Neem contact op of bekijk de pagina’s voor extra informatie.