Spreker

Op zoek naar iemand die komt spreken over stress, energiemanagement of werkgeluk?

Bij bedrijven en op events spreek ik over stress, energiemanagement en werkgeluk. Ik combineer dit met mijn persoonlijke verhaal; het creëren, hebben en overwinnen van een burn-out en het volgen van je hart.

Door mijn achtergrond in de corporate wereld en in de financiële en bancaire industrie weet ik als geen ander hoe veeleisend die omgeving kan zijn. De afgelopen vijf jaar heb ik veel research gedaan naar stress en burn-out.

Ik volgde workshops en cursussen en deed opleidingen op het gebied van transformatieve coaching, mindset, groepscoaching mindfulness, ayurveda, yoga, (emotional) trauma release, reiki en nog veel meer. Ik las honderden boeken en combineer mijn kennis graag met mijn eigen verhaal. Nuchter, praktisch en met humor, het onderwerp zelf is al zwaar genoeg.

Mijn verhaal pas ik aan op jullie programma en wensen.

Tarief: vanaf €1000 euro, voor een halve dag

 

Laura over e-Merge

Annelies heeft in een korte tijd een workshop opgezet die aansloot bij onze vraag. Tijdens de voorbereidingsbijeenkomsten dacht Annelies goed mee, kon ze zich goed verplaatsen in onze situatie en had ze verschillende interessante ideeën en suggesties. Door haar eigen verhaal te delen tijdens de workshop heeft ze zich kwetsbaar opgesteld, ze heeft hier veel collega’s mee geraakt. Haar kennis op het gebied van stress en burn-out wist ze goed wetenschappelijk te onderbouwen. Na afloop van de workshop was Annelies oprecht geïnteresseerd in de ervaring van de deelnemers en in hun feedback. Al met al een prettige samenwerking!

Laura ten Cate- van Doorum - HR Business Partner, Learning & Development Pharmerit International

Stress

Wat gebeurt er in je hoofd, systeem en lichaam als je veel stress ervaart? Wat kun je doen als eens van je collega’s of naasten last heeft van veel stress? En wat kun jij doen als jij degene bent die te veel stress heeft?
Een lezing over de hersenen en het zenuwstelsel. Wat is stress en hoe kun je het releasen?

From Head to Heart

Ooit liep ik mee in de ratrace. Ik dacht dat zo hoorde. En ik was doodongelukkig. Door mijn burn-out werd ik gedwongen om de indeling van mijn hele leven te heroverwegen. In deze lezing neem ik je mee langs de lessen die ik leerde na mijn burn-out. Iedereen heeft het erover, ‘je hart volgen’, maar hoe doe je dat? En wat voor mooie dingen gebeuren er als je dat gaat doen?