Workshops  en Trainingen

In mijn workshops en trainingen put ik uit mijn ervaringen in de corporate wereld en mijn avonturen daarna. Jaren liep ik op verschillende Human Resources afdelingen rond en werkte ik als adviseur en coach voor management in veeleisende omgevingen.

Na die periode heb ik me vijf jaar lang verdiept in stress, burn-out, mindset coaching, emotional en stress release, mindfulness, meditatie, ayurveda, yoga, energiemanagement en reiki. Ik geef verschillende workshops en trainingen waarin ik mijn expertise en mijn persoonlijke verhaal gebruik. Hieronder vind je een aantal workshops. Ik maak graag een aangepast programma voor jouw organisatie of evenement.

Tarief: vanaf EUR 1.000,-  voor een halve dag.

Sven over Training

Annelies bezit de juiste mix van kennis en ervaring om op een praktische en begrijpelijke manier de essentie van mindfulness op de werkvloer uit te leggen. In een paar uur heeft ze ons met een paar simpele oefeningen en een goed verhaal overtuigd van de waarde van headspace in het zakelijke leven. Annelies heeft een warme persoonlijkheid en schakelt makkelijk tussen theorie en praktijk. Een aanrader!

Sven - Data Management Consultant bij ABN Amro

Stress

Voor (HR) managers: Hoe herken je symptomen van stress? Door te kijken, te luisteren, maar vooral te voelen. Ik kan je leren hoe je met je intuitie kunt werken. Het grootste probleem van mensen die last hebben van stress is dat ze zichzelf vaak voorhouden dat het nog ‘best goed’ gaat en dat dus ook aan jou vertellen. Om dit te ondervangen moet je de situatie goed in kunnen schatten. In deze workshop leer je hoe.  

Focus

Waarom wil iedereen tegenwoordig mediteren?

Het is niet voor niets een hype die ook in het bedrijfsleven opgepikt is. Het geeft je focus, aandacht en levert je ontspanning op. En je traint er je hersenen mee. In deze workshop leer ik je hoe en waarom je het zou willen doen.

Stress, Brains en Nerves

Voor iedereen die meer over stress wil weten en hoe je dit voor jezelf kunt releasen. Aan de hand van mijn eigen verhaal neem ik je mee in de wereld van stress: je hersenen, je zenuwstelsel en je hormoonstelsel. Uiteraard met oefeningen om je stress meteen te verlichten.

Heart Whispers

Steeds vaker roepen mensen dat je ‘gewoon je hart moet volgen’. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We zitten met zijn allen namelijk de hele dag in ons hoofd. Gedachte na gedachte. Hoe volg je dan je hart? Hoe luister je naar wat je hart je zegt? Een workshop over de samenwerking tussen je hoofd en je hart. Je hebt ze niet voor niets allebei gekregen!