Zout Water

"Zout Water bevat waardevolle boodschappen voor eenieder die zichzelf serieus neemt."
Bestel mijn boek - gratis verzenden!

Over Annelies

Eind 2013 kreeg ik een burn-out. Ik besloot te stoppen met mijn baan in Human Resources in de bancaire wereld toen mijn manager letterlijk zei: ‘wij zijn geen dokters, er gaat hier niemand dood.’ Ik realiseerde me dat ik te ver van mijn dromen was geweken en gooide het roer om.

Na een sabbatical startte ik mijn eigen bedrijf en begon te schrijven over mijn burn-out en de rauwe emoties die dat met zich meebracht. Inmiddels werk ik als (groep) coach op het gebied van energie management en stress management. Ook spreek ik bij bedrijven en op evenementen over deze onderwerpen en werkgeluk. Daarnaast werk ik samen met een stichting op Kaapverdië waar ik jonge ondernemers en lokale bewoners coach bij het ondernemen en solliciteren.

 

Zout Water

Koop hier mijn eerste boek! 

Hoe een burn-out mijn grootste cadeau werd

Stress en burn-out; er zijn er maar weinigen die zich erover uit durven te spreken. Annelies Vette geeft in Zout water een ongecensureerd beeld van haar burn-out; hoe ze kortsluiting in haar hoofd kreeg, huilend onder de douche stond, niet naar de supermarkt durfde en worstelde met haar behoefte om haar gevoel te verdoven met wijn. 

Annelies beschrijft haar gedachten, gevoelens en paniekaanvallen zo levendig dat het lijkt alsof je zelf in haar situatie zit. Ze neemt je vervolgens mee op haar lange reis naar herstel. Ze toont de obstakels die ze tegenkwam en de valkuilen waarin ze keer op keer in liep. Ze geeft een kijkje in haar binnenwereld en is daarbij niet bang om kritisch naar haar eigen aandeel te kijken. Haar openhartige verhaal inspireert om zelf ook eens te kijken naar je eigen situatie. Wie ben je? Waar sta je? En waar ga je naartoe? 

 

€20,00 gratis verzending

‘Een snoeihard verhaal met als boodschap om vooral je eigen hart te volgen en je eigen talent te ontwikkelen’

‘Met zeer rake reflecties en tips die voor iedereen op zoek naar balans heel waardevol kunnen zijn.’  

Een must read voor iedereen die met dit onderwerp te maken heeft. Inclusief inspirerende en super praktische handvaten.’